Despre mine

FOTOGRAF DE NUNTA SIBIU – LEU FLAVIUS

Sunt eu, Leu Flavius, prietenul tau care va fi mereu vesel, sincer si serios cu tine cand vine vorba de amintirea ta. Ma cunosti de cand eram mic si stii ca sunt pasionat de fotografie. Abia astept sa ne bucuram impreuna de cateva clipe din viata ta iar tu sa te bucuri de creatiile mele toata viata.

Un mic istoric legat de cum am descoperit fotografia

La 15 ani am descoperit fotografia digitala de 2 MP si excelentul soft Photoshop care la momentul acela era un SF pentru toata lumea. Curiozitatea si dorinta de a invata altceva decat stiau ceilalti din jurul meu, m-a determinat sa investesc ore si zile sa pot evolua rapid. La 18 ani am primit de la fratele meu acel aparat compact care mi-a deschis o noua poarta spre fotografia artistica. Incercam mereu sa ajung la nivelul fotografilor profesionisti pe care ii urmaream la momentul acela si trebuia mereu sa compensez prin editare.
Fotografia de eveniment am descoperit-o in 2011 datorita unei dorinte arzatoare de a face cat mai multe fotografii si a unei probleme care m-a impins sa castig acel banut de care aveam nevoie. Asa am devenit fotograf de nunta, fotograf de familie si de eveniment, asa am reusit sa ma bucur de fiecare data cand iau aparatul in mana, de fiecare data cand cunosc oameni frumosi si indragostiti. Am invatat multe lucruri in cadrul unor studiouri foto, multa multa practica si am oferit multe amintiri mirilor mei. Am inceput sa cred ca nu cantitatea si volumul mare de fotografii conteaza cel mai mult, ci calitatea acestora si cat de multa emotie transmit ele.
Fotografia inseamna traire, fericire, tristete, melancolie, exprimare, persoane dragi, clipe unice, prieteni, familie. Poate ca in prezent nu valoareaza atat de mult pentru noi, dar in decursul anilor fotografia va deveni mijlocul de a retrai fiecare clipa din „trecutul prezent”. Fotografia este o modalitate minunată de a păstra și de a recupera amintiri. Fiecare imagine conține detalii care pot aduce în prim-plan momente, emoții și amintiri prețioase de la evenimentele importante din viața noastră. Un fotograf bun poate surprinde acele detalii și emoții, ajutându-vă să vă amintiți și să împărtășiți acele momente de bucurie și dragoste pentru generații viitoare.
Poate iti doresti sa ne cunoastem si sa zambim impreuna in cea mai importanta zi din viata ta, in ziua nuntii tale sau cu ocazia unui eveniment in familie.
Traieste fiecare zi cu o energie buna si fugi de lucrurile care te ranesc.

OARE astazi ai zambit? 🙂

Daca vrei sa ne cunoastem mai bine, poti vizita si paginile mele de pe social media

www.instagram.com/leuflaviusartography/

www.tiktok.com/@leuflavius

www.facebook.com/leuflaviusartography/

Retrospectiva fotografiilor mele

www.mywed.com/ro/photographer/leuflavius/

Ne vedem curand sa facem cele mai faine amintiri din viata ta!