Despre mine

Leu Flavius Fotograf Nunta | Evenimente | Sibiu | Medias

Sunt eu, Leu Flavius, prietenul tau care va fi mereu vesel, sincer si serios cu tine cand vine vorba de amintirea ta. Ma cunosti de cand eram mic si stii ca sunt pasionat de fotografie. Abia astept sa ne bucuram impreuna de cateva clipe din viata ta iar tu sa te bucuri de creatiile mele toata viata.
Fotografia de eveniment am descoperit-o in 2011 datorita unei dorinte arzatoare de a face cat mai multe fotografii si a unei probleme care m-a impins sa castig acel banut de care aveam nevoie. Asa am devenit fotograf de nunta, fotograf de familie si de eveniment, asa am reusit sa ma bucur de fiecare data cand iau aparatul in mana, de fiecare data cand cunosc oameni frumosi si indragostiti. Am invatat multe lucruri in cadrul unor studiouri foto, prin multa multa practica si am oferit multe amintiri clientilor mei. Am inceput sa cred ca nu cantitatea si volumul mare de fotografii conteaza cel mai mult, ci calitatea acestora si cat de multa emotie transmit ele.
Fotografia inseamna traire, fericire, tristete, melancolie, exprimare, persoane dragi, clipe unice, prieteni, familie. Poate ca in prezent nu valoareaza atat de mult pentru noi, dar in decursul anilor fotografia va deveni mijlocul de a retrai fiecare clipa din „trecutul prezent”.
Poate iti doresti sa ne cunoastem si sa zambim impreuna in cea mai importanta zi din viata ta, in ziua nuntii tale sau cu ocazia unui eveniment in familie.
Astazi ai zambit? 🙂

Leu Flavius Fotograf Nunta | Sibiu | Medias

…Daca vrei sa ma cunosti mai bine…

Facebook

 https://www.facebook.com/leu.flavius

https://www.facebook.com/leuflaviusartography/

Instagram

https://www.instagram.com/leuflaviusartography/

Fotografi – Cameramani

 https://www.fotografi-cameramani.ro/leu-flavius-fotograf_3530

MyWed

 https://mywed.com/ro/photographer/leuflavius/